Iq Option Registracija i Depozit – Kako Verificirati Račun?

Spread the love

Ovdje ću detaljno objasniti kako se registrirati na Iq Option platformi za online trgovanje, kako napraviti depozit i kako verificirati Iq Option račun. A ako ne znate što je Iq Option i zanimaju vas svi detalji platforme, pročitajte ovaj post:

Iq Option Pregled – Svi Detalji o Platformi i Kakva Su Iskustva

Slike koje objavljujem u ovom vodiču su s mog računala. Procedura je potpuno ista i ako ste na telefonu, samo je raspored malo drugačiji. Pa krenimo od registracije.

1. Kako Se Registrirati Na Iq Option? – Potvrda Adrese E-pošte

Registracija je jednostavna, registrirat ćete se za manje od minute. Za registraciju na Iq Option, prvo idite na njihovu stranicu za registraciju, kliknite na ovu poveznicu:

https://eu.iqoption.com

UPOZORENJE O RIZIKU: CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom brzog gubitka novca zbog financijske poluge. Između 74-89% maloprodajnih računa ulagača gubi novac pri trgovanju CFD-ovima. Trebali biste razmisliti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li si priuštiti veliki rizik gubitka novca.

Otvorit će se prozor u kojem trebate kliknuti na narandžasti gumb “GET STARTED FOR FREE” ili “SIGN UP”, pogledajte sliku ispod.

Registracija je jednostavna, registrirat ćete se za manje od minute. Za registraciju na Iq Option, prvo idite na njihovu stranicu za registraciju

U sljedećem prozoru trebate unijeti svoje podatke, svakako koristite svoje stvarne podatke jer ćete ih kasnije morati verificirati svojim osobnim dokumentom.

Unesite svoju e-mail adresu u obavezna polja, zatim smislite kod s najmanje 6 znakova, odaberite svoju zemlju i označite polje kako biste prihvatili uvjete korištenja. Zatim provjerite jeste li sve ispravno unijeli i kliknite na gumb “SIGN UP”. Pogledajte sliku ispod.

Također imate mogućnost registracije sa svojim Google računom ili Facebook profilom, a te se opcije nalaze ispod gumba “SIGN UP”.

Sada ste kreirali račun na Iq Option i prvo što trebate učiniti je potvrditi svoju adresu e-pošte. Nakon registracije, Iq Option će vam poslati poruku na vaš e-mail. Da biste potvrdili svoju e-poštu, otvorite ovu poruku i kliknite na vezu za potvrdu “CONFIRM REGISTRATION”.

Time je završena vaša registracija i provjera vaše e-mail adrese, možete se prijaviti i trgovati na svom demo računu klikom na “TRADE NOW”

Ispunjavanje Osobnih Podataka i Depozit – Real Account

Da biste izvršili depozit kako biste mogli trgovati na računu za pravi novac, morate unijeti svoje osobne podatke.

Vaši osobni podaci neće se koristiti u bilo koju drugu svrhu osim za provjeru vašeg identiteta, to je zakonski postupak i bez toga Iq Option ne bi imao licencu za rad, svi korisnici moraju biti identificirani.

Prijavite se na svoj Iq Option račun i kliknite na “Verification”, iz glavnog menija.

 

Otvorit će se obrazac u koji trebate unijeti svoje podatke. Unesite svoje točne podatke jer ćete ih morati potvrditi. Unesite svoje ime, prezime, spol, datum rođenja, državljanstvo, grad, poštanski broj i adresu stanovanja prema osobnom dokumentu.

Ne označavajte ispod okvir osim ako niste državljanin SAD-a. vidi sliku:

Kada ste unijeli sve podatke, provjerite je li sve ispravno napisano i kliknite na gumb “Save & Continue”. Ako je sve u redu, dobit ćete potvrdu da ste uspješno ispunili svoje podatke i kliknite na “Continue”.

Otvorit će se prozor odakle možete otići na platformu za trgovanje ili napraviti depozit. Kliknite “Deposit” za dodavanje novca na svoj trgovački račun.

Zatim na lijevoj strani odaberite na koji od ponuđenih načina želite uplatiti depozit, želite li karticom odaberite Visa/Mastercard. S desne strane u polje “Deposit Amount” unesite koliko novca želite dodati (minimalno 50 eura) i u polje “Currency” odaberite valutu u kojoj želite izvršiti uplatu.

Označite kako biste prihvatili uvjete korištenja i kliknite gumb “Proceed to Payment”.

Otvorit će se prozor u koji trebate unijeti podatke o kartici, broj kartice, datum isteka kartice, ime vlasnika kartice i CVC broj koji se nalazi na poleđini kartice (tri broja).

Zatim kliknite na gumb “Proceed to Payment”, potvrdite uplatu kod svoje banke ako to zatraži i to je to, uplatili ste novac i sada možete koristiti svoj pravi trgovački račun na Iq Option.

Verificiranje Vašeg Iq Option Računa – Telefonski Broj, Osobni Dokument i Dokaz Adrese

Kako biste zaštitili svoj račun od lopova i sigurno trgovali na svom stvarnom računu (Real Account), svakako izvršite verificiranje. To uključuje provjeru vašeg osobnog dokumenta (osobne iskaznice ili vozačke dozvole ili putovnice), kao i provjeru vašeg telefonskog broja.

Slikajte svoj dokument s kojim namjeravate izvršiti provjeru. Lijepo da slika ne bude mutna, da se vide sva slova za čitanje i da se vidi cijeli dokument (vide se svi rubovi).

Na početnoj stranici vašeg Iq Option računa ponovno kliknite na “Verification” kao i prilikom popunjavanja osobnih podataka.

Sada će se otvoriti prozor za potvrdu vašeg telefonskog broja, slike:

Unesite svoj telefonski broj u polje i kliknite na gumb “Get a code”. Otvorit će se sljedeći prozor u koji trebate unijeti kod koji su vam poslali porukom na vaš telefon. Unesite kod iz poruke i kliknite na gumb “Continue”.

Ako je kod ispravan i upisan prije isteka vremena, dobit ćete potvrdu da ste uspješno potvrdili svoj telefonski broj, kliknite na “Continue”.

Otvara se sljedeći korak provjere vašeg osobnog dokumenta, kliknite na gumb “Upload Document”.

Zatim odaberite državu, označite koji dokument želite verificirati i kliknite “Continue”.

Zatim kliknite na “Choose File” i odaberite sliku svog dokumenta, a zatim kliknite na “Complete”.

I gotovo, dobit ćete potvrdu da ste uspješno završili provjeru. Administratori će provjeriti dokument i prihvatiti, ako je sve u redu.

Sada možete trgovati vašim pravim računom i pravim novcem, a u bilo kojem trenutku možete birati između stvarnog i demo računa ako želite provjeriti neku strategiju.

Zaključak

Nadam se da će vam ovaj vodič biti koristan, pokrio sam sve korake registracije, provjere i depozita. Kao što vidite, Iq Option registracija je jednostavna, ali prije potvrde provjerite jeste li unijeli točne podatke.

Dugo sam član Iq Option platforme, jako sam zadovoljan uslugama koje nude, platforma je jednostavna za korištenje i stoga jedna od najpopularnijih u svijetu.

Ostavljam vam službeni link platforme Iq Option:

https://eu.iqoption.com

UPOZORENJE O RIZIKU: CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom brzog gubitka novca zbog financijske poluge. Između 74-89% maloprodajnih računa ulagača gubi novac pri trgovanju CFD-ovima. Trebali biste razmisliti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li si priuštiti veliki rizik gubitka novca.

Ostavljam vam i link članka u kojem sam detaljno opisao cijelu platformu, kako se koristi, koje usluge pruža. Ovdje pročitajte detaljan opis platforme:

Iq Option Pregled – Svi Detalji o Platformi i Kakva Su Iskustva

Ako imate bilo kakvih pitanja, napišite ispod u komentarima i podijelite ovaj vodič s nekim za koga mislite da će mu biti od pomoći.

Želim ti sve najbolje i puno sreće!

Saša

Leave a Comment