Iq Option Registracija i Verifikacija Naloga – Detaljno Uputstvo

Spread the love

Ovde ću detaljno objasniti kako se registrovati na Iq Option platformu za online trgovanje, kako izvršiti depozit i kako verifikovati Iq Option nalog. A ako ne znate šta je Iq Option i zanimaju vas svi detalji platforme, tada pročitajte ovaj post:

Iq Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Slike koje postavljam u ovom uputstvu su sa računara. Postupak je potpuno isti i ako ste na telefonu, jedino je raspored malo drugačiji. Pa da krenemo od registracije.

1. Kako Se Registrovati Na Iq Option? – Verifikacija Email Adrese

Registracija je laka, registrovaćete se za manje od minut. Da biste se registrovali na Iq Option, prvo idite na njihovu stranicu za registraciju, kliknite na ovaj link:

www.iqoption.com

UPOZORENJE O RIZIKU: CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom brzog gubitka novca zbog financijske poluge. Između 74-89% maloprodajnih računa ulagača gubi novac pri trgovanju CFD-ovima. Trebali biste razmisliti razumete li kako CFD-ovi funkcionišu i možete li si priuštiti veliki rizik gubitka novca.

Otvoriće vam se prozor na kome trebate klinuti na narandžasto dugme “GET STARTED FOR FREE” ili “SIGN UP”, pogledajte sliku dole.

Registracija je jednostavna, registrirat ćete se za manje od minute. Za registraciju na Iq Option, prvo idite na njihovu stranicu za registraciju

U narednom prozoru trebate uneti vaše detalje, obavezno koristite vaše prave detalje zato što ćete morati kasnije da ih verifikujete vašim ličnim dokumentom.

U tražena polja upišite vašu e-mail adresu, pa smislite šifru sa najmanje 6 karaktera, odaberite vašu zemlju i čekirajte polje da se slažete sa uslovima korišćenja. Zatim proverite da li ste sve dobro upisali i kliknite na dugme “SIGN UP”. Pogledajte sliku ispod.

Takodje imate i opcije da se registrujete sa vašim Google nalogom ili Fejsbuk profilom, te opcije se nalaze ispod dugmeta “SIGN UP”.

Sada ste napravili nalog na Iq Option i prvo što trebate uraditi je da verifikujete vašu e-mail adresu. Nakon registracije, Iq Option će vam poslati poruku na vaš e-mail. Da biste verifikovali vaš e-mail, otvorite tu poruku i kliknite na link za verifikaciju “CONFIRM REGISTRATION”.

Time ste završili vašu registraciju i verifikaciju e-mail adrese, možete se ulogovati i trgovati na vašem demo računu klikom na “TRADE NOW”

Popunjavanje Ličnih Podataka i Depozit – Real Account

Da biste izvršili depozit kako biste mogli trgovati na pravom nalogu sa pravim novcem, morate upisati vaše lične podatke.

Vaši lični podaci se neće koristiti ni u kakve druge svrhe osim za verifikaciju vašeg identiteta, to je zakonska procedura i bez toga Iq Option ne bi imao licencu za rad, svi korisnici moraju biti identifikovani.

Udjite na vaš Iq Option nalog i kliknite na “Verification”, pogledajte sliku:

Otvoriće vam se obrazac u kome trebate uneti vaše podatke. Opet ponavljam unesite vaše tačne podatke jer ćete ih morati verifikovati. Upišite vaše ime, prezime, pol, datum rođenja, državljanstvo, grad, poštanski broj i vašu adresu stanovanja po ličnom dokumentu.

Nemojte čekirati kvadratić ispod osim ako niste građanin SAD-a. Pogledajte sliku:

Kada ste uneli sve podatke, proverite da li je sve tačno napisano i kliknite na dugme “Save & Continue”. Ako je sve u redu dobićete potvrdu da ste uspešno popunili vaše detalje i kliknite na “Continue”.

Otvoriće vam se prozor odakle možete ići na platformu za trgovanje ili da izvršite depozit. Kliknite na “Deposit” da biste dodali novac na vaš račun za trgovanje.

Zatim sa leve strane odaberite na koji od ponudjenih načina želite da izvršite depozit, ako ćete karticom, tada odaberite Visa/Mastercard. Sa desne strane u polje “Deposit Amount” upišite koliko novca želite da dodate (minimum 10$) i u polje “Currency” izaberite valutu kojom želite da izvršite uplatu.

Čekirajte da prihvatate uslove korišćenja i kliknite na dugme “Proceed to Payment”.

Otvara vam se prozor gde trebate uneti podatke sa vaše kartice, broj kartice, datum isteka kartice, ime vlasnika kartice i CVC broj koji se nalazi na poleđini kartice (tri broja).

Zatim kliknite na dugme “Proceed to Payment”, potvrdite uplatu sa vašom bankom ako vam traži i to je to, deponovali ste novac i sada možete koristiti vaš pravi nalog za trgovanje na Iq Option.

Verifikacija Vašeg Iq Option Naloga – Broj Telefona i Lični Dokumenat

Da biste zaštitili vaš nalog od lopova i da biste bezbedno trgovali na vašem pravom nalogu (Real Account) obavezno izvršite verifikaciju. To podrazumeva verifikaciju vašeg ličnog dokumenta (lična karta ili vozačka dozvola ili pasoš), kao i verifikaciju vašeg broja telefona.

Slikajte vaš dokumenat kojim planirate da izvršite verifikaciju. Slikajte ga lepo da slika nije mutna, sva slova vidljiva za čitanje i da se vidi ceo dokumenat (sve ivice da budu vidljive).

Na početnoj strani vašeg Iq Option naloga opet kliknite na “Verification” kao kod popunjavanja ličnih podataka.

Sada će vam se otvoriti prozor za verifikaciju vašeg broja telefona, slika:

U polju upišite vaš broj telefona i kliknite na dugme “Get a code”. Otvoriće vam se naredni prozor gde trebate upisati kod koji su vam poslali porukom na vaš broj telefona. Upišite kod iz poruke i kliknite na dugme “Continue”.

Ako je kod dobar i upisan pre isteka vremena dobićete potvrdu da ste uspešno verifikovali vaš broj telefona, kliknite na “Continue”.

Otvara vam se sledeći korak verifikacije vašeg ličnog dokumenta, kliknite na dugme “Upload Document”.

Zatim izaberite državu, čekirajte kojim dokumentom želite izvršiti verifikaciju i kliknite “Continue”.

Zatim kliknite na “Choose File”, i odaberite sliku vašeg dokumenta, zatim kliknite na “Complete”.

I to je to dobićete potvrdu da ste uspešno završili verifikaciju. Administratori će proveriti dokumenat i prihvatiće ako je sve uredu.

Nadalje možete trgovati vašim pravim računom sa pravim novcem, a u svakom trenutku možete birati izmedju Pravog i Demo naloga ukoliko želite da proverite neku strategiju.

Zaključak

Nadam se da vam je ovo uputstvo od koristi, pokrio sam sve korake registracije, verifikacije i depozita. Kao što vidite Iq Option registracija je laka, ali vodite računa da tačno upišete podatke i obavezno proverite pre potvrde.

Ja sam član Iq option platforme već duže vreme, veoma sam zadovoljan uslugama koje nude, platforma je laka za korišćenje i zbog toga je jedna od najpopularnijih u svetu.

Ostavljam vam oficijalni link Iq Option platforme:

www.iqoption.com

UPOZORENJE O RIZIKU: CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom brzog gubitka novca zbog financijske poluge. Između 74-89% maloprodajnih računa ulagača gubi novac pri trgovanju CFD-ovima. Trebali biste razmisliti razumete li kako CFD-ovi funkcionišu i možete li si priuštiti veliki rizik gubitka novca.

A takodje vam ostavljam link članka u kome sam detaljno opisao celu platformu, kako se koristi, koje usluge pruža. Ovde pročitajte detaljan opis platforme:

Iq Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Ako imate nekih pitanja, pišite ispod u komentarima i podelite ovo uputstvo nekome kome smatrate da će biti od koristi.

Želim vam sve najbolje i srećno!

Saša

2 thoughts on “Iq Option Registracija i Verifikacija Naloga – Detaljno Uputstvo”

Leave a Comment