O Nama

Spread the love

Dobrodošli na “Trguj Pametno” blog gdje ću vas upoznati sa odličnim platformama za online trgovanje, kao i sa nekim strategijama trgovanja koje koristim i sa kojima sam zadovoljan.

Online trgovanje je vrlo popularno kako kod nas tako i u svijetu, pa sam odlučio napisati ovaj blog na ovu temu. Između ostalog, želim vas upozoriti da online trgovanje nije igra i da tamo možete izgubiti novac ako ne znate što i kako radite.

Stoga ću vam ostaviti nekoliko tutorijala koji će vam pomoći u navigaciji na trgovačkim platformama.

Moja Priča

Ja sam Saša i osnivač sam ovog bloga koji upravo čitate. Počeo sam trgovati online prije nekoliko godina jer sam mislio da ću na taj način lako zaraditi novac. Vidio sam neke reklame na internetu gdje ljudi zarađuju puno novca putem internet trgovine, pa sam htio ući u tu priču.

No, pokazalo se da uopće nije lako profitirati, zapravo dogodilo se da sam izgubio veliki novac.

Tada sam shvatio jednu vrlo bitnu stvar, a to je da nema lakog novca. Nagazio sam na kočnicu i odlučio se još malo educirati i proučiti neke strategije trgovanja prije nego što ponovno uložim svoj novac.

Sada mogu reći da mi dobro ide i zato bih vam savjetovao da ne ponavljate grešku koju sam napravio, već da se malo više educirate prije nego počnete trgovati putem interneta.

Zašto Pišem Ovaj Blog?

Kao što sam rekao gore, izgubio sam mnogo novca kada sam započeo svoju karijeru u online trgovanju.

Pišem ovaj blog jer želim pomoći drugima da ne ponove moju pogrešku. U Trguj Pametno Blogu ostavit ću neke važne upute i upoznati vas s najboljim platformama za online trgovanje. Sve kako biste se malo više educirali prije nego počnete trgovati putem interneta.

Uvijek će postojati rizik od gubitka, ali što više znate, to će taj rizik biti manji.

Koji Je Cilj Bloga “Trguj Pametno”?

Cilj bloga “Trguj Pametno” je upozoriti ljude na gubitke koji se mogu dogoditi na platformama za online trgovanje. Kao i smanjenje rizika od gubitka pokazujući vam prave platforme za trgovanje, kao i neke strategije trgovanja koje ne zahtijevaju previše razmišljanja.

Ako vam ikada zatreba pomoć ili imate bilo kakva pitanja, slobodno ih ostavite ispod u komentarima i rado ću vam pomoći.

Želim vam sve najbolje,

Saša

TrgujPametno.com

Leave a Comment